PEDAGOGIEK

Pedagogiek staat voorop bij kinderdagverblijf Knus Thuys

We werken met een pedagogisch totaalpakket:

Plus

Onze missie

'We willen graag een bijdrage leveren aan de opvoeding. Ons streven is dat kinderen zelfstandige, evenwichtige, op de buitenwereld gerichte, nieuwsgierige, sociaal ontwikkelde volwassenen worden die uitgaan van hun eigen kunnen. We zullen er alles aan doen om uw kind en u een mooie tijd op onze opvang te geven.'

Onze visie op kinderopvang is dat we uitgaan van de eigen kracht en talenten van het kind. 

Knus Thuys is daarom ook een biologisch en groen kinderdagverblijf. We omarmen de zgn. 3 B’s:

We eten biologische warme maaltijden, brood, fruit, beleg. Indien een kind een speciaal dieet heeft, wordt er met de ouders afgesproken hoe dit geregeld gaat worden. De ouders zorgen dan voor de voeding, de opvang betaalt mee. Anti-snoepbeleid: Er wordt geen snoep gegeven.

Bij het buitenspelen leren kinderen -binnen veilige kaders- omgaan met risico’s. Lichaamsbeheersing, en daarmee de motorische ontwikkeling draagt bij aan veiligheid . Hoe hou ik mezelf in balans? Ook op cognitief gebied is er stimulering in het bijzonder bij het onderzoeken van de omgeving, de creativiteit en het zelfstandig oplossen van problemen. Als ik dat doe, wat gebeurt er dan. Wat gebeurt er als ik water met zand meng? Kinderen leren op een natuurlijke manier ontdekken. Tegenwoordig leren kinderen vallen in een cursus. Dat is toch geen goede ontwikkeling?

Kinderen laten beleven: hieronder een voorbeeld uit het pedagogisch beleid. We hebben dit ook uitgewerkt voor dreumesen en peuters. Hier kunt U een kijkje nemen in ons pedagogisch beleidsplan.

Knus Thuys West

west@knusthuys.nlWilhelminastraat 193 1054 WE Amsterdam020 689 8810
Openingstijden:
8:00 - 18:00

Gunstige prijs van:
10,46

Knus Thuys Zuid

zuid@knusthuys.nlGeulstraat 241078 LA Amsterdam020 675 1275
Openingstijden:
8:00 - 18:00

Gunstige prijs van:
10,68
Kindgericht: biologisch, buiten en beleven.Deskundige medewerkers.